Огляд фасадних систем Reynaers

Фасадний напрямок продукції Reynaers позначається абревіатурою CW – від англійської curtain wall

Розуміючи актуальність та широкі перспективи застосування світлопрозорих фасадів у сучасній архітектурі, пропонуємо до вашої уваги короткий огляд розробок бельгійської компанії Reynaers Aluminium. Компанія має у своєму розпорядженні найбільший в Європі приватний інститут зі створення та дослідження фасадних систем з алюмінію. Усі системи проходять випробування на відповідність міжнародним стандартам якості. Щорічно інститутом проводяться сотні тестів, які реалізуються у нових розробках та удосконаленнях існуючих систем

Фасадний напрямок продукції Reynaers позначається абревіатурою CW – від англійської curtain wall. До літер додається цифра – видима ширина профілю у міліметрах. Вибір ширини профілю залежить від теплотехнічних та фізико-механічних характеристик, яким має відповідати фасад. Існує дві групи фасадних систем. Традиційна і поки що найбільш затребувана на ринку стійково-ригельна система представлена ​​продуктами CW 50 і CW 60. Друга група представлена ​​модульними системами, включаючи елемент-фасади CW 65 і CW 86. Перевага останніх у порівнянні з рішенням &стійка – ригель» полягає в швидкому і простому монтажі на об'єкті, а також у відсутності необхідності збирання лісів на будівельному майданчику.
cw86

CW 86, подібно до 65-ї, виконується в структурному (SG) склінні і зі штапиком. Система дозволяє інсталяцію частин, що відкриваються, у тому числі автоматичних верхньопідвісних і паралельно-висувних стулок, різних типів поворотно-відкидних вікон і дверей, розсувних систем, можливий варіант із прихованою стулкою.
Сучасні технології додають все більше нових функцій фасаду. Якщо раніше він просто відокремлював інтер'єр будівлі від зовнішнього світу, то зараз активно взаємодіє із навколишнім середовищем. «Кертан воли» економлять енергію, що спрямовується на обігрів або охолодження будівлі, пропускають потрібний об'єм світла, вентилюються, мають термоізоляцію та захищають від шуму. А ще модульні фасади легко та швидко монтуються.

Теплий кредит на енергоефективні вікна із компенсацією 35%

Теплий кредит на енергоефективні вікна із компенсацією 35%

Урядова програма з енергозбереження надає унікальну можливість купівлі енергозберігаючих матеріалів та обладнання в кредит.

BAU Munich 2023

BAU Munich 2023

Reynaers Aluminium представила свої високоякісні системи, які відповідають найвищим вимогам щодо комфорту, безпеки, архітектурного дизайну та енергоефективності.

Компанія "БІФОРІУМ" - Проектування та монтаж алюмінієвих систем від компанії Reynaers у м. Харкові.