Вентиляція на пластикові вікна

Кожен досвідчений фахівець і звичайний громадянин ні на секунду не сумніваються у твердженні, що припливна вентиляція на пластикові вікна є запорукою нашого здоров'я та комфорту. Періодичне відкривання вікон для надходження невеликого потоку свіжого повітря - це не рівноцінна заміна стабільної та помірної вентиляції.

Окрім цього, постійне відкриття та закриття вікна чи кватирки – це втрата дорогоцінного тепла в зимовий період часу, що особливо гостро відчувається за нинішніх тарифів на комунальні послуги. А влітку це небажані протяги, проникнення комах, тополиного пуху та стороннього шуму з вулиць.

Відсутність вентиляції може призвести до поступового забруднення повітря та надмірного насичення кімнат вологою. У свою чергу, це стає причиною сильного запотівання скла, конденсат може почати стікати на підвіконня та стіни, внаслідок чого в кутах почне з'являтися вогкість, а потім і найлютіший ворог нашому здоров'ю - пліснява.

Більш того, при постійному знаходженні людини вдома рівень вуглекислого газу в приміщенні значно зростає, а при перевищенні його допустимої норми, може виникнути апатія, слабкість, неможливість зосередитися, головний біль, зростання частоти нападів у астматиків, також можливі мігрені. /p>

Погодьтеся, що подібні проблеми простіше не допустити, ніж потім шукати шляхи їх вирішення. У цьому допоможе спеціальна вентиляція на пластикові вікна, яка забезпечить вас додатковим рівнем комфорту, безпеки, а також дозволить покращити загальне самопочуття та стан здоров'я.

Щоб цей пристрій зміг забезпечити вас необхідним рівнем вентиляції, виробники оснастили його спеціальним пристроєм - клапаном припливної вентиляції, який у народі прийнято називати провітрювачем.

Припливна вентиляція на пластикові вікна має такі особливості:

Що така вентиляція?

Пластикові вікна оснащуються спеціальним коробом, виготовленим із того ж пластику. Він кріпиться до верхньої частини вікна і досить органічно поєднується з усією віконною конструкцією загалом.

Усередині цього короба є деталі, які візуально дуже схожі на пір'я. Саме вони відповідають за регуляцію постійного надходження повітря з вулиці.

В умовах хорошої безвітряної погоди клапан легко пропускає через себе свіже повітря. У міру посилення натиску вітру клапани починають злегка стискатися, запобігаючи похолоданню в приміщенні та появі протягів.

За рахунок зовнішнього козирка, припливна віконна вентиляція гарантує захист від попадання до будинку чи квартири снігу та дощу. А від неприємностей, пов'язаних із комахами, вбереже москітна сітка.

Слід зазначити, що якщо ви вже встановили металопластикові вікна, які не оснащені спеціальною вентиляцією, вам не знадобиться повторно встановлювати їх знову. Без жодних проблем можливий монтаж клапанів вентиляції на вікна, встановлені раніше. Так ви одночасно заощадите свої кошти та збережете здоров'я собі та своїм близьким.

Хочете, щоб у вашому будинку постійно було чисте та свіже повітря, без протягів, тополиного пуху та комах, при цьому не хочете постійно відкривати та закривати вікно, тим самим втрачаючи дороге тепло ваших кімнат? Зателефонуйте нам - і ми зробимо вам пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися!

Дивіться також

Конденсат на вікнах - як бути

Конденсат на вікнах - що робити, як з ним боротися, яких негайних заходів вживати і як запобігти його повторній появі. Про це ми з вами і поговоримо у цій статті

Правильний догляд за пластиковими вікнами

Неодноразово доведено, що експлуатаційні характеристики конструкцій, а точніше функціональність і зовнішній вигляд, безпосередньо залежать від того, правильно ви за ними доглядаєте чи ні.

Як обрати профіль для пластикових вікон

Від якості обраного ПВХ-профілю залежить рівень надійності всієї конструкції. Переймаючись питанням "як вибрати профіль для пластикових вікон", обов'язково беріть до уваги 5 головних чинників.

Як обрати пластикові вікна

В даному огляді ми з вами дізнаємося, як обрати пластикові вікна, які будуть відповідати всім основним вимогам і характеристикам, зможуть радувати око і зігрівати в холодні зимові вечори.

Компанія "БІФОРІУМ" - Проектування та монтаж алюмінієвих систем від компанії Reynaers у м. Харкові.