Як обрати пластикові вікна

У цьому огляді ми з вами дізнаємося, як вибрати пластикові вікна, які відповідатимуть усім головним вимогам і характеристикам, зможуть радувати око і зігрівати в холодні зимові вечори.

Передусім, хотілося б виділити вашу увагу на тому, що процес вибору пластикових вікон, в першу чергу, ґрунтується на перевірці основних критеріїв, яким повинен відповідати продукт:

Вищепереліченим параметрам має відповідати кожна деталь конструкції. Саме тому дати відповідь на запитання "які пластикові вікна кращі" можна лише після проведення повного та детального аналізу самого профілю, фурнітури та склопакета.

ПВХ-профіль

Яким характеристикам ПВХ-профілю слід приділити особливу увагу, вибираючи найкращі пластикові вікна для свого будинку?

  1. Здатність ефективно зберігати тепло. Мінімальна кількість камер у кліматичних умовах України – три (такий профіль підійде для монтажу у житлових приміщеннях південних районів країни та на балконах у північних та центральних областях).
  2. Жорсткість конструкції. Армування металевими вставками пластикового профілю є обов'язковим. Товщина металевої рами повинна бути не менше ніж 1,5 мм.
  3. Рівень стійкості до злому. Відповідальність за цей параметр лежить на товщині зовнішніх стін профілів. Їх мінімальний показник повинен дорівнювати 3 мм.
  4. Привабливий зовнішній вигляд та екологічність. ПВХ-профіль має бути виготовленим із безпечного високоякісного матеріалу, який зможе забезпечити красиву однорідну поверхню та стабільні характеристики.
  5. Обов'язково уточнюйте про наявність усіх необхідних сертифікатів, перш ніж вибрати та купити пластикові вікна. Salamander є найбілішим профілем, глянець на якому не зникає навіть згодом.

Склопакет

Фурнітура

Фурнітура при виборі вікна повинна мати такі властивості:

  1. Довговічність та міцність. Бажано віддавати перевагу металевим виробам з антикорозійним покриттям.
  2. Функціональність. Така фурнітура повинна виконувати всі покладені на неї завдання, а саме: відкривання, закривання, відкидання, мікропровітрювання, захист від злому та інші функції.

Які вікна краще вибрати? Звичайно, що виготовлені надійною компанією Reynaers!

Ще однією дуже важливою порадою при виборі найбільш підходящих металопластикових вікон є звернення до надійної компанії, готової надати вам всі необхідні гарантії, сертифікати та консультації.

Якщо ви хочете повністю уберегти себе від таких проблем, як продування, провисання стулок, промерзання вікон, зламані ручки та інше, не забудьте у процесі вибору звернути увагу на такі нюанси:

Компанія Reynaers займається виробництвом найякісніших профілів для світлопрозорих конструкцій. А їхня продукція пройшла всі необхідні випробування та сертифікована відповідно до європейських стандартів.

Переваги звернення до нашої компанії:

  1. Гарантія – 10 років.
  2. Короткі терміни виготовлення.
  3. Європейське виробництво.
  4. Доступні ціни на пластикові вікна.
  5. Професійна консультація.
  6. Монтаж, який виконується висококваліфікованими фахівцями.

Дивіться також

Конденсат на вікнах - як бути

Конденсат на вікнах - що робити, як з ним боротися, яких негайних заходів вживати і як запобігти його повторній появі. Про це ми з вами і поговоримо у цій статті

Вентиляція на пластикові вікна

Кожен досвідчений фахівець та звичайний громадянин ні на секунду не сумніваються у твердженні, що припливна вентиляція на пластикові вікна є запорукою нашого здоров'я та комфорту.

Правильний догляд за пластиковими вікнами

Неодноразово доведено, що експлуатаційні характеристики конструкцій, а точніше функціональність і зовнішній вигляд, безпосередньо залежать від того, правильно ви за ними доглядаєте чи ні.

Як обрати профіль для пластикових вікон

Від якості обраного ПВХ-профілю залежить рівень надійності всієї конструкції. Переймаючись питанням "як вибрати профіль для пластикових вікон", обов'язково беріть до уваги 5 головних чинників.

Компанія "БІФОРІУМ" - Проектування та монтаж алюмінієвих систем від компанії Reynaers у м. Харкові.